söndag 25 november 2012

I väntans tider...


Vi går i väntans tider och det är så mysigt! Inte i den bemärkelsen man först kanske tänker när man hör dessa ord, utan det är snart Advent. En av de härligaste högtiderna på året!Visst kan denna tid förknippas med ett och ett annat stressmoment - alla avslutningar, julklappsinköp, m.m., men jag väljer att tänka på det andra som denna tid för med sig. Förväntan, tid men familj och vänner, samt ett förhoppningsvis gott samvete att ta det lugnt några dagar mellan jul och nyår. Dessutom finns det ju en anledning till varför vi firar jul överhuvudtaget, detta vill jag ägna en extra tanke eller två denna jul.


I lördags förberedde vi Advents antågande genom att baka lussekatter. I takt till Justin Beibers julskiva och ljuva stämma rullade vi både stora och små 'katter'. Att döma av en av bilderna har någon av oss en del att lära (ingen nämnd...), men roligt var det och mjölet yrde på både väggar och golv. Dessutom insåg vi att vi nog fikade lite väl länge medan degen jäste... Men goda blev de ändå;)

Ojsan...

Extra roligt var det att kära 'mormor' var på besök och kunde dela denna stund med oss. Det är alltid lika mysigt när hon kommer och tar del av vår vardag. Hon höjer myskvoten med råge!

Glöggpremiär;)

Önskar dig en fin kommande vecka!

2 kommentarer:

 1. Så mysigt att baka med barnen!
  Ser ut som degen jäser bra hos er!
  Ha en bra kväll!
  Melody med matte

  SvaraRadera
 2. vad härligt... just lussebullarna kanske vi skulle ta tag i här!
  saknar dej vännen, hoppas vi ses snart!

  SvaraRadera

En liten kommentar värmer hjärtat!