måndag 13 maj 2013

Att dra lite i handbromsen...

Den här helgen har vi lagt i 'backen', tja, i alla fall dragit lite i 'handbromsen'.


Vi har tagit vår husvagn på vårens första tur och bara låtit vardagen ta en paus. Det var välbehövligt för oss alla. Inget unikt, jag vet... För de flesta av oss rullar livets karusell på och många gånger går det alldeles för fort.


Att ta en sväng så här med husvagnen passar oss perfekt. In i det sista väntade vi med att bestämma om husvagnen skulle styras västerut eller österut. Bara det är frihet! Är de något vi som familj är bra på, så är det att ta saker som de kommer - vara lite spontana. Det slutade dock med att vi hamnade i vackra Västervik.

 
Vi har nu samlat kraft och sugit åt oss lite extra familjemys. Att jag dessutom fyllde år under resans gång, gjorde ju inte saken sämre;)


Jag blev lite extra uppassad och uppvaktad med både presenter och chansen att välja hur 'min' dag skulle se ut. Vi fyllde den med slapp i husvagnen, shopping, glass, jordgubbar, promenad på klipporna, kasta kottar i havet, grillning, virkning och lite godis på slutet.

 
Tänk att helgen dessutom skulle innebära att vi vid två tillfällen skulle fiska strömming... Det hade jag aldrig kunnat tro! En häftig upplevelse som definitivt gav mersmak!


Nu är vardagen tillbaka igen, men våra batterier är laddade.

Känner mig redo!

2 kommentarer:

  1. o va mysigt Lena. Herliga bilder också på eran fina familj. kram

    SvaraRadera
  2. Härligt vännen... önskar dej en fin vecka!

    SvaraRadera

En liten kommentar värmer hjärtat!