fredag 29 augusti 2014

Minkyfilt till lilla Alva!


Ibland när det föds en ny liten människa till detta jordeliv, får jag vara med på ett litet 'hörn'. Ja, inte direkt i 'real life', utan så där lite på avstånd.

För inte alls så länge sedan föddes det en liten prinsessa vid namn Alva och jag fick vara med och hälsa henne välkommen. Äran föll nämligen på min lott att sy en gosig filt till henne.


Och får jag säga det själv, var det länge sedan jag sydde något så sött! Kombinationen vit minky och ljusrosa trikå med vita stjärnor, ja den kan bara inte misslyckas! Blev nästan sugen på fler småttingar. Men 'nej' och åter 'nej'. Det skåpet är stängt - för all framtid.


Vilken tur däremot att andra har sina luckor på glänt! För då kanske jag får äran att vara med på ytterligare ett hörn eller två!


Kära läsare... Fortsätt föda små söta bebisar och titta sen in till Quiltmakeriet. Kanske något kan passa ditt lilla mirakel;) Det går antingen att beställa färdiga filtar, men även tyger till den som vill sy själv. I veckan fick jag t.ex. hem fler härliga minkytyger.

Idag sydde jag ett par mysig byxor till mitt egna mirakel nummer 3.

Bara för att det var roligt - inget annat!


Nu tar vi helg, hela familjen. I morgon ska vi umgås med vår kära församling. Hela dagen lång, med god mat, gott umgänge och förhoppningsvis fint väder.

För exakt ett år sedan skulle vi också åka på gemenskapshelg med församlingen. Den fredagen var mörk - för då hade jag precis fått beskedet att cancern hade fått sitt grepp i min kropp.

I år blir det istället en dag av ljus och glädje. För jag har kommit ur denna kamp!

Stark och redo att ta del av vardagen igen!

1 kommentar:

  1. Så underbart söt...! Och så kommer jag ju på att jag har ett zebratyg som ligger och väntar på att bli byxor till Gideon, måste sy snart.
    Ser fram emot en betydligt ljusare dag imorgon än den som var förra året. Fin fredag till dej, kram!

    SvaraRadera

En liten kommentar värmer hjärtat!