torsdag 9 juli 2015

Minkyfilt till liten Theodor!


Semester... bara ordet! Visst är det underbart. Jag har fem hela veckor ledigt och har bara kommit in på första veckan. Den har visserligen bestått av ett och ett annat måste, som moms och lite annat jobb på hemmaplan, men snart blir det semester på riktigt!

Vad har hänt på syfronten på senaste tiden då?

En och en annan systund har jag faktiskt lyckats få till. Eftersom jag har börjat ha öppet på Quiltmakeriet varje torsdagkväll får jag lite odelad tid i min kära ateljé. Ibland får jag flera besök, att jag inte ens hinner sätta på mina symaskiner, men ibland väljer mina kunder att göra annat. Då får jag tre hela timmar bakom mina maskiner!


Tänkte idag visa ett av mina senaste projekt som jag gjort till en liten nyfödd Theodor. Härom dagen fick jag en så fin bild smsad till mig, som jag fått lov att visa av lyckligaste föräldrar. Ett stort grattis till er!

 
En lite prins har kommit till världen och jag fick äran att sy en filt och snutte med bitring till honom. Härligaste minky i mörkt turkos, tillsammans med ett vävt tyg som jag har i butiken.


Snuttefilten är gjord av samma tyger och på den har jag satt dit en len och fin bitring som är gjord i helt obehandlat och giftfritt trä. Perfekt att bita i för en liten som framöver kommer få tänder. Inga ftalater här inte! Snuttefilten går att ta bort och slänga in i tvättmaskinen. Och det kommer säkert att behövas:)


Efter lunch kommer två fina vänner hem till mig för en sydag. Det ska bli så roligt! Än vet jag inte vad jag ska 'sätta tänderna i', men det kommer garanterat lösa sig.

Ha en underbar dag kära bloggvänner!

1 kommentar:

En liten kommentar värmer hjärtat!